Techcenter

In onze Techcenter bent u op het juiste adres als het gaat om service en onderhoud van uw racefiets of mountainbike. Door onze jarenlange ervaring met wielrennen en mountainbiken weten wij als geen ander hoe uw fiets hoort te fietsen. Wij behandelen uw fiets dan ook alsof het onze eigen fiets is!

U kunt eenvoudig online, telefonisch of via whatsapp een afspraak maken voor onderhoud of reparatie aan uw fiets. Als u de fiets komt brengen op één van onze haal & breng momenten bekijken we samen de fiets en overleggen we altijd met de klant tot hoever wij mogen gaan met het vervangen van onderdelen. Het grote voordeel van het vooraf maken van een afspraak in onze techcenter is dat in de meeste gevallen de fiets dezelfde dag al klaar staat!

Wij bieden u ook een ”ik regel mijn eigen onderdelen service”, dit houdt in dat u zelf uw onderdelen besteld op internet en wij monteren het voor u. Dit willen wij aanbieden om zo het onderhoud van de fietsen toch nog een beetje betaalbaar te houden voor iedereen, wij kunnen en willen niet mee in de prijzen van internet. Tevens hebben wij door deze methode ook geen enorme voorraden onderdelen meer op de plank meer liggen. Voor beide partijen dus een pluspunt! Voor de regels en voorwaarden van dit systeem kunt u hier klikken

Tarieven:

Wij werken alleen op uren, ons uurtarief is € 49,95 inclusief btw met levering uit eigen voorraad. Het uurtarief voor de Ik regel mijn eigen onderdelen service is € 57,95 inclusief btw. Prijzen in onze online afspraken planner zijn vanaf prijzen en exclusief onderdelen, gebaseerd op dat wij zelf de onderdelen leveren.

Verschil tussen grote of kleine onderhoudsbeurt:

Voor het verschil tussen een grote of kleine onderhoudsbeurt kunt u hier klikken

GEEN STANDAARD OPENINGSTIJDEN:

Wij werken graag ongestoord aan onze onderhoudsbeurten of reparaties zodat wij deze in alle rust en met hoge kwaliteit kunnen uitvoeren. Daarom vragen wij u om onze openingstijden(haal & breng momenten) te respecteren.

Sportvoeding nodig?

Enthousiast geworden?

Plan dan gauw uw fiets online in bij ons!

Fiets inplannen