Fietshelm MET Rivale MIPS

149,95
De nieuwe MET Rivale Mips geeft je superieure prestaties en een agressieve aanwezigheid op de weg die een blijvende indruk achterlaat.
Veiliger. Comfortabeler. Efficiënter.

Waarom is het veiliger?
Met zijn MIPS-technologie combineert de Rivale een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding en alle voordelen van het hersenbeschermingssysteem tegen rotatiekrachten. MIPS is een hersenbeschermingssysteem - ontworpen om bij bepaalde impacts ten minste 10% extra veiligheid toe te voegen aan de standaardconstructie van helmen. Het MIPS Brain Protection System (BPS) is bevestigd in de helm, tussen de comfortpadding en de EPS.

Waarom is het comfortabeler?
De geheel nieuwe Rivale Mips is een evolutie aan de buitenkant en een revolutie aan de binnenkant. De pasvorm is ongeëvenaard en dankzij het nieuwe Safe-T Upsilon retentiesysteem staat de helm stabiel op het hoofd. De 360° hoofdband zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel zijn en de eenvoudige verticale aanpassing zorgt voor een individuele pasvorm. De zachte vulling van polyurethaan verbetert de pasvorm en zorgt voor een comfortabele hoofdaanraking.

Waarom is het efficiënter?
De achterkant van de nieuwe Rivale Mips heeft een unieke MET-signatuurstijl - vooral de ingebouwde NACA Vent met een lager en buisvormig profiel dat de Rivale Mips aerodynamischer maakt dan zijn voorganger. De voorkant van de helm is ontworpen met bredere en langere ventilatieopeningen die de ventilatie verbeteren en ze kunnen ook dienen voor het veilig vastzetten van een zonnebril. Een combinatie die voor puristisch rijplezier zorgt.

Een kijkje nemen?    Wil je meer weten, deze fiets in het echt bekijken of een proefrit maken? Vul dan je e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

    Bel of mail je liever zelf voor een afspraak? Dat kan ook natuurlijk!